لینوکس کار نیستی عزیزم این هم عکس putty توی ویندوزه اگر با لینوکس کار کرده بوذی میدونستی بهترین کرنل کرنلی است که از رم بیشترین استفاده را بکنه رم لینوکس من 768 مگ است همیشه بیشتر از ۵ تا ۱۰ مگ ان بیشتر خالی نیست ولی هیچ وقت هم از swap استفاده نمیکنه این یعنی OS خوب.نه مثل ویندوز که اگر ۲ گیگ هم رم داشته باشی باز هم از paging file استفاده میکنه و سیستم را کند میکنه.
مهمان
ارسال شده: پنجشنبه، ۰۶ دی ۱۳۸۶
یعنی می فرمائید سرور من رم می خوره باید خوشحال باشم؟
جناب zoup و دیگر دوستان آیا این دوستمون درست می گن؟
وقتی رم به 20 مگ می رسه مشکلی نیست؟
در ضمن من اومدم با دستور Kill پروسس های squid رو کیل کردم...و رم خالی شد 300...یعنی حدود 128 مگی که تو فایل squid تعیین کردم خالی شد
چطور بفهمم بقیه مموری کجاست و در دست چه پروسه هست
با ps چیزی دستگیرم نشد
ممنون
tolstoy
ارسال شده: جمعه، ۰۷ دی ۱۳۸۶
کاربر دائمی سایت
عضو شده: جمعه، ۱۴ اسفند ۱۳۸۳
موقعیت: اصفهان
وضعیت: حاضر نیست
خوب عزیز من بسته به کارایی و استفاده از سیستم باید این رو تعریف کرد.
وقتی شما squid نصب و پیکربندی می کنید به ازای هر 1GB فضایی که بر روی هارد اطلاعات رو کش می کنه باید 32MB رم در نظر بگیرید. البته اگه کش درست پیکربندی شده باشه و در حال کار باشه.
خوب این یکی از مواردی هستش که استفاده از رم بالا می ره و بالا بودن آن هم منطقی است واگه بالا نره باید شک کنید که آیا پیکربندی تون درست بوده یا نه
یعنی می فرمائید سرور من رم می خوره باید خوشحال باشم؟
جناب zoup و دیگر دوستان آیا این دوستمون درست می گن؟
وقتی رم به 20 مگ می رسه مشکلی نیست؟
در ضمن من اومدم با دستور Kill پروسس های squid رو کیل کردم...و رم خالی شد 300...یعنی حدود 128 مگی که تو فایل squid تعیین کردم خالی شد
چطور بفهمم بقیه مموری کجاست و در دست چه پروسه هست
با ps چیزی دستگیرم نشد
ممنون
من تمام پیامها رو نخوندم ولی خروجی Free که گذاشتید مشکلی نداره ، اگر احتیاج به پشتیبانی فنی تجاری دارید میتونید با من تماس بگیرید .
_________________ Wish you Were here ...
darklove
ارسال شده: سه شنبه، ۲۵ دی ۱۳۸۶
کاربر دائمی سایت
عضو شده: پنجشنبه، ۲۱ مهر ۱۳۸۴
موقعیت: Abhar
وضعیت: حاضر نیست
منم هستم
_________________ لحظه ای پاک بزرگ دل به دریا زد رفت
Linux is a registered trade mark of Linus Torvalds.
تمامی مطالب و مقالات این سایت تحت مجوز GNU FDL قرار دارند. بنابراین کپی و ایجاد تغییر در آنها مطابق شرایط این مجوز آزاد میباشد. یک نسخه از این مجوز را اینجا میتوانید برای خود دریافت نمایید.