عضو شده: یكشنبه، ۰۲ اسفند ۱۳۸۳
موقعیت: برلین
وضعیت: حاضر نیست
سلام
استفاده کنندگان Ubuntu و دیگر سیستم های بر پایه دبیان می تونند که نرم افزار های غیر آزاد را به راحتی با اینAutomatix براحتی نصب کنند.
اطلاع ندارم که آیا دوستان با این آشنایی دارند یا نه ولی برای بچه های تازه کار برنامه ای جالبی است که میشه بهشون گفت.
Automatix2 is a graphical interface (written in python and bash) for automating the installation of the most commonly requested applications in some Debian based distributions.
می تونید با هاش جاوا و دیگر نرم افزار های غیر آزاد را نیز نصب کنید
عضو شده: دوشنبه، ۰۸ اسفند ۱۳۸۴
موقعیت: تهران
لایسنس ؟ چه لایسنسی ؟ نه لازم نیست. توی لینوکس یکسری برنامه هست که FOSS نیست ولی رایگان هست. مثلا Skype، Google Earth و MP3 Codecs و ... و یکسری هم برنامه هست که با اینکه FOSS است، اما مثلا اوبنتو اونها رو جزو مخازن خودش قرار نداده. این Automatix به شما کمک می کنه از طریق دو سه تا تیک زدن، این برنامه ها رو هم نصب کنید.
عضو شده: دوشنبه، ۰۸ اسفند ۱۳۸۴
من هم استفاده کننده همیشگی Automatix هستم و پیشنهادم اینه که حرفه ای ها ازش استفاده نکنن چون کنترل رو از دست شما خارج می کنه ولی آماتورها ازش استفاده کنن چون به راحتی کل «نواقص» اوبونتو (مثلا پخش نکردن فرمت های گرافیکی، فلش و ...) رو «برطرف» می کنه.
عضو شده: یكشنبه، ۱۹ فروردین ۱۳۸۶
سلام automatix خوبه ولی من که قبلا نصب کرده بودم یک سری update رو که خودش اعلام میکرد وقتی میزدم نصب بشن نصب نمیکردو پیام خطا میداد،راه دیگه استفاده از لینوکسهایی است مثل kiwi یا نگارشهای دیگری که بر اساس اوبونتو هستند ولی codec ها روشون نصبه .
به هر حال automatix برنامه بدی نیست ولی با توجه به مطالبی که یکی از دوستان نشانیشو داده بودن ممکنه سیستم رو یکم بهم بریزه.
tolstoy
ارسال شده: یكشنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۸۶
کاربر دائمی سایت
عضو شده: جمعه، ۱۴ اسفند ۱۳۸۳
موقعیت: اصفهان
من روی etch تست کردم
یه مشکل داره که پیغام هاش کامل نیست مثلا اگه نتونه یه بسته رو دانلود کنه مراحل طی می شه و بسته بدون نصب شدن می ره تو نصب شده ها. قسمتهایی هم که از apt برای نصب استفاده می کنه اگه apt به چیزی گیر بده بدون هیچ پیغامی عملیات نصب متوقف می شه .فکر کنم هنوز کار داره تا کامل بشه
Linux is a registered trade mark of Linus Torvalds.
تمامی مطالب و مقالات این سایت تحت مجوز GNU FDL قرار دارند. بنابراین کپی و ایجاد تغییر در آنها مطابق شرایط این مجوز آزاد میباشد. یک نسخه از این مجوز را اینجا میتوانید برای خود دریافت نمایید.