عضو شده: دوشنبه، ۰۸ اسفند ۱۳۸۴
موقعیت: تهران
وضعیت: حاضر نیست
حالا که از دوستان خودمون نوشتن، در اولین فرصت من هم می خرم و می خونم تا خونده نظر بدم (: ولی هنوزاصرار دارم که به ناشر فشار بیارین برای اصلاح اشتباهات سایت.
نمیشه یهکتاب برای فرامین لینوکس بنویسید .تا اون کتاب مرجع کامل لینوکس در مورد خط فرمان باشه اخه لینوکس یک سیستم خیلی گستر ده است
jadi
ارسال شده: سه شنبه، ۳۰ مرداد ۱۳۸۶
ناظر انجمن
راستش من رفتم بخرم خیلی گرون بود (: خوب بود که سی دی داشت ولی ۷.۵ لااقل برای من که قیمت بالایی به حساب می یاد (: با ناشرها چونه بیشتری بزنید به نظرم (: سایت بهتر، قیمت معقول تر و مثلا یک نسخه بدون سی دی ولی ارزون.
فکر نکنم CD تاثیر زیادی تو قیمت داشته باشه. به هر حال با توجه به قیمت کاغذ که گویا این روزا به خیلی از ناشرها هم یارانههای سابق رو نمیدن قیمت این کتاب چندان عجیب غریب نیست. گویا از سبکترین - و شاید ارزونترین - نوع کاغذ برای کتاب استفاده شده.
کاربر دائمی سایت
عضو شده: پنجشنبه، ۱۴ آبان ۱۳۸۳
موقعیت: فعلا تهران
تا جایی که یادمه قرار بود 10 تا 15 درصد واسه کتاب تخفیف بگذاره که قیمتش رو به 6000 -6500 برسونه
همونطور که بهنام گفت دولت سوبسید کاغذ رو از ناشرین خصوصی گرفته و همین یکی از علل گرون شدن کتابه .... اگر دقت کنید کاغذی رو هم که در کتاب به کار برده متاسفانه جنس مطلوب رو نداره !!!
_________________ Try to BROADCAST your knowledge, Instead of install a FIREWALL for it.....Good luck
jadi
ناظر انجمن
جدی ؟ خب اگر قیمت اش به این خاطر بالا باشه هیچ مشلکی نیست (:
عضو شده: جمعه، ۱۴ اسفند ۱۳۸۳
موقعیت: اصفهان
داوود جان تبریک و دستت هم درد نکنه
من کتاب رو خریدم و فقط یه نگاهی به سرفصلها تا حالا رسیدم بکنم و چند برگی ورق زدم
سر فصلهای متفاتی داره که من خیلی خوشم اومد . امید وارم وقتی شروع به خوندنش می کنم همین قدر خوشم بیاد.
البته یه نظری هم که دارم اینه که فکر می کنم یواش یواش باید از کتابهای عمومی به سمت کتابهای اختصاصی پیش بریم.
Linux is a registered trade mark of Linus Torvalds.
تمامی مطالب و مقالات این سایت تحت مجوز GNU FDL قرار دارند. بنابراین کپی و ایجاد تغییر در آنها مطابق شرایط این مجوز آزاد میباشد. یک نسخه از این مجوز را اینجا میتوانید برای خود دریافت نمایید.