http://www.lpir.org/c/
Welcome to TECHNOTUX      
   ورود/ایجاد حساب کاربری پنجشنبه، ۱۱ شهریور ۱۳۸۹   
   منوی اصلی
· خانه
   تازه واردان و تازه‌کارها
· تازه واردان و تازه‌کارها بخوانند
· قوانین انجمن‌ها
   درباره ما
· هدف ما چیست؟
   تهیه توزیع‌های لینوکس
· فروشگاه لینوکس شاپ
· فروشگاه لینوکس سی‌تو
· فروشگاه LinuxMarket
· محصولات پارسیکس
   امکانات
· ویکی (آزمایشی)
· ارسال خبر
· آمارها
· اخبار
· مقالات آموزشی
· انجمنها (سوال کنید!)
· جستجو در سایت
· جستجو در انجمن‌ها
· لیست برگزیده
· کانال IRC
   اخبار لینوکس از Slashdot
   مرورگر مقالات سایت

آیا میدانید؟

برای لیست کردن پروسه‌های باز از سمت شبکه و اینترنت بر روی سیستم از دستور زیر استفاده کنید:

$ lsof -i -U

-- نکته‌های خط فرمان
   کاربران حاضر
مدیر
هیچیک از مدیران حاضر نیست
مدیر خبر
هیچ مدیر کمکی حاضر
مدیر انجمن
هیچ مدیر کمکی حاضر
اعضا:
جدیدترین:جدید امروز:2
جدیدترین:جدید دیروز:0
جدیدترین:مجموع:8146
جدیدترین:جدیدترین:
a1234
اعضا:حاضر
اعضا:اعضا:1
مهمان‌ها:مهمان‌ها:54
مجموع:مجموع:55
کاربران حاضر
حاضرPC2st
   ورود کاربران

برای ورود مشکل دارید؟
 ثبت نام کاربران جدید
   جستجو

سایت‌های پیشنهادی
· دنیای اسلکرهای ایرانی
· رادیو لینوکس اف.ام
· مرجع فارسی GIMP
· آموزش پایتون
· پرسیسم CMS
· گنو/دانلود
· گروه کاربران لینوکس تهران
· پارسیکس گنو/لینوکس
· طرح ملی نرم‌افزارهای متن‌باز
· گنو ایران.ارگ
· واژه‌نامه xFarDic
   آخرین بسته‌ها

ارسال عنوان جدید   پاسخ دهی به عنوان
نمایش عنوان قبلی نسخه قابل چاپ ورود برای بررسی پیامهای خصوصی نمایش عنوان بعدی
نویسنده پیام
Navidحاضر نیست
ارسالارسال شده: شنبه، ۲۴ شهریور ۱۳۸۶
ناظر انجمن
ناظر انجمن

عضو شده: یكشنبه، ۲۱ دی ۱۳۸۲
‌ارسال‌ها: 5520
موقعیت: 1::
وضعیت: حاضر نیست
امروز ۱۵ سپتامبر برابر با ۲۴ شهریور و روز «آزادی نرم‌افزار» هست.
این روز رو به تمام دوستداران نرم‌افزارهای آزاد تبریک می‌گم و امیدوارم روزی بتونیم به اندازه‌ی کافی نرم‌آفزار آزاد داشته باشیم که بتونیم تمام کارهامون رو انجام بدیم و همزمان برای جامعه‌مون هم مفید باشیم.

$Nəvid$
In a world without any fences or walls,
Who needs gates or windows ?
گنو ایران | لیست مقالات فارسی گنو ایران |

نمایش پروفایل کاربری ارسال پیام خصوصی نمایش سایت وب ارسال کننده ICQ شماره 
پاسخ با متن بازگشت به بالا
irix
ناظر انجمن
ناظر انجمن

عضو شده: پنجشنبه، ۲۹ آبان ۱۳۸۲
‌ارسال‌ها: 2001
موقعیت: http://127.0.0.1/Karaj
من هم تبریک میگم.
امسال که هر چی زور زدیم نشد، اما امیدوارم سال بعد بتونیم از جایی پشتیبانی بگیریم تا خودمون این روز رو جشن بگیریم. به شخصه دیگه دوست ندارم پای این شهرداری‌چی ها دوباره به این قضیه باز بشه! یعنی دوست دارم توسط خود بچه‌های تکنوتاکس که بیشتر از هر شخص دیگه‌ای با این فرهنگ آشنا هستند انجام بشه.

irix@Persia:~$ mkfs -t Free /body/.mind && mount -o rw /body/.mind /FreeMind

نمایش پروفایل کاربری ارسال پیام خصوصی ارسال نامه الکترونیکی نمایش سایت وب ارسال کننده  
erphanحاضر نیست
کاربر فعال
کاربر فعال

عضو شده: یكشنبه، ۲۰ اسفند ۱۳۸۵
‌ارسال‌ها: 65

تبریک میگم !

نمایش پروفایل کاربری ارسال پیام خصوصی  
zfarhad2000حاضر نیست
کاربر دائمی سایت
کاربر دائمی سایت

عضو شده: پنجشنبه، ۲۴ آذر ۱۳۸۴
‌ارسال‌ها: 124
موقعیت: تبریز
تبریک می گم و امیدوارم که روزی شاهد این باشیم که فرهنگ این نرم افزارها تویه کل جامعه مون نمود پیدا کنه.

نمایش پروفایل کاربری ارسال پیام خصوصی نمایش سایت وب ارسال کننده Yahoo مسنجر  
dearnuحاضر نیست
کاربر فعال
کاربر فعال

عضو شده: شنبه، ۱۹ اسفند ۱۳۸۵
‌ارسال‌ها: 78
موقعیت: تهران
خب امسال که اصلا خب نشد ، یعنی در حد چرت بود ! حالا تا سال بعد ببینم چی میشه .
عیدتون هم مبارک !!!

Of one Essence is the human race, Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient, For all Others to feel the Mace.

نمایش پروفایل کاربری ارسال پیام خصوصی Yahoo مسنجر  
lll_k1_lllحاضر نیست
کاربر فعال
کاربر فعال

عضو شده: جمعه، ۰۷ اردیبهشت ۱۳۸۶
‌ارسال‌ها: 71
موقعیت: شیراز
سلام
منم به سهم خودم تبریک میگم

نمایش پروفایل کاربری ارسال پیام خصوصی ارسال نامه الکترونیکی Yahoo مسنجر  
mtuxحاضر نیست
کاربر دائمی سایت
کاربر دائمی سایت

عضو شده: چهارشنبه، ۲۴ مرداد ۱۳۸۶
‌ارسال‌ها: 241
موقعیت: مشهد
سلام
و تبریک!!!!!!!!!!!!!!
جشن ما هم برگزار شد! (مشهد)
خیلی عالی بود.

نمایش پروفایل کاربری ارسال پیام خصوصی نمایش سایت وب ارسال کننده  
mkargarحاضر نیست
مدیر انجمن
مدیر انجمن

عضو شده: پنجشنبه، ۰۴ دی ۱۳۸۲
‌ارسال‌ها: 2150

تبریک به همه دوستانSmile

نمایش پروفایل کاربری ارسال پیام خصوصی ارسال نامه الکترونیکی نمایش سایت وب ارسال کننده  
farid51حاضر نیست
ناظر انجمن
ناظر انجمن

عضو شده: یكشنبه، ۰۱ شهریور ۱۳۸۳
‌ارسال‌ها: 343
منم به سهم خودم به همه دوستاران نرم افزارهای آزاد تبریک میگم.
امیدوارم سال دیگر جشن بهتری برگزار بشود.

مهدی‌بیگیحاضر نیست
کاربر فعال
کاربر فعال

عضو شده: شنبه، ۲۸ بهمن ۱۳۸۵
‌ارسال‌ها: 58
موقعیت: اصفهان
مبارک باشه !!
جشن ما هم خیلی خوب برگزار شد

نمایش پروفایل کاربری ارسال پیام خصوصی Yahoo مسنجر  
dbkashafحاضر نیست
ارسالارسال شده: یكشنبه، ۲۵ شهریور ۱۳۸۶
ناظر انجمن
ناظر انجمن

عضو شده: جمعه، ۰۵ خرداد ۱۳۸۵
‌ارسال‌ها: 1108
موقعیت: رشت
بنده هم تبریک عرض می کنم
و امیدوارم که در سالهای آینده نه تنها جشن این روز هدفمند ، پر شور و با برنامه ریزی مناسب تر برگزار می شود
بلکه شاهد برگزاری اش در شهر های بیشتر باشیم
به امید آن روز ... شاد باشید

نمایش پروفایل کاربری ارسال پیام خصوصی ارسال نامه الکترونیکی ICQ شماره 
tolstoyحاضر نیست
کاربر دائمی سایت
کاربر دائمی سایت

عضو شده: جمعه، ۱۴ اسفند ۱۳۸۳
‌ارسال‌ها: 1298
موقعیت: اصفهان
منم به همه تبریک می گم Smile

mehdi.to.mdحاضر نیست
کاربر کم حرف!
کاربر کم حرف!

عضو شده: جمعه، ۰۲ شهریور ۱۳۸۶
‌ارسال‌ها: 22
موقعیت: تبریز
من هم تبریک عرض می‌کنم.
امیددارم این روز برا یِ شناساندن ِ «جنبش ِ گنو» و مقابله با انحرافات ِ اپن‌سورسی(یعنی اپن‌سورس به جا یِ نرم‌افزار آزاد) باشد.
---------------------------
تا وقت‌ی موضوع روشن نشود:

dbkashaf نوشته:
اشتباهات انسانهای بزرگ قابل احترام است زیرا ثمر بخش تر از حقایق انسانهای کوچک است ( فردریش نیچه )

موضوع‌ی که من را آزار می‌دهد این است که چرا باید حرف‌ها یِ نیچه را تکرار کنیم. آیا «اشتباه هیتلر ِ بزرگ» از «حقیقت ِ کارگر ِ کوره‌پز‌خانه یِ کوچک» «ثمربخش‌تر» است؟ چرا باید حرف‌ها یِ نیچه را که به‌ترین آهنگ برای‌ش صدا یِ خردشدن ِ استخوان ِ انسان‌ها یِ کوچک در زیر ِ چکمه‌ها یِ انسان‌ها یِ بزرگ است را تکرار کنیم و ناظر نیز باشیم، ولی اگر کسی جمله‌ای حق‌طلب‌آنه از مارکس بزند را حذف کنیم؟
باید این موضوع روشن شود!
---------------------------------------------------
وب‌سایت ِ من را ب‌بین‌ید:
http://mehdi.to.md

نمایش پروفایل کاربری ارسال پیام خصوصی نمایش سایت وب ارسال کننده  
rapidshellحاضر نیست
کاربر دائمی سایت
کاربر دائمی سایت

عضو شده: سه شنبه، ۲۹ خرداد ۱۳۸۶
‌ارسال‌ها: 132
تبریک به همه.

dbkashafحاضر نیست
ارسالارسال شده: دوشنبه، ۲۶ شهریور ۱۳۸۶
ناظر انجمن
ناظر انجمن

عضو شده: جمعه، ۰۵ خرداد ۱۳۸۵
‌ارسال‌ها: 1108
موقعیت: رشت
mehdi.to.md نوشته:

dbkashaf نوشته:
اشتباهات انسانهای بزرگ قابل احترام است زیرا ثمر بخش تر از حقایق انسانهای کوچک است ( فردریش نیچه )
موضوع‌ی که من را آزار می‌دهد این است که چرا باید حرف‌ها یِ نیچه را تکرار کنیم. آیا «اشتباه هیتلر ِ بزرگ» از «حقیقت ِ کارگر ِ کوره‌پز‌خانه یِ کوچک» «ثمربخش‌تر» است؟ چرا باید حرف‌ها یِ نیچه را که به‌ترین آهنگ برای‌ش صدا یِ خردشدن ِ استخوان ِ انسان‌ها یِ کوچک در زیر ِ چکمه‌ها یِ انسان‌ها یِ بزرگ است را تکرار کنیم و ناظر نیز باشیم، ولی اگر کسی جمله‌ای حق‌طلب‌آنه از مارکس بزند را حذف کنیم؟
باید این موضوع روشن شود!

.........................................................................
دوست عزیز :مهدی عباسی
قبل از هر چیز پذیرفته شدنتان را در دانشگاه تبریک عرض می کنم
آیا با این تندی می خواهید در جامعه ای که خود را حامی نرم افزارهای آزاد می داند دم از آزادی بزنید ؟
1- من تابحال به یاد ندارم که تاپیک کاربری را به دلیل داشتن تفکری خاص پاک کرده باشم ( همیشه سعی کنیم با ارایه مستندات به دیگران مطلبی را نسبت بدهیم )
2- آیا قوانین انجمن ها را مطالعه کرده اید اینجا یک انجمن س.ی.ا.س.ی نیست به همین دلیل مواردی که خلاف قوانین تعریف شده باشد بدون چشم پوشی پاک می شوند
3- طرح این موضوع هم از سوی شما در انجمنی که مرتبط با آزادی نرم افزار هست تا حد زیادی غیر منطقی بود .

دوست گرامی فرض کن من از بدترین انسان روزگار جمله ای را وام گرفته باشم تا به هدفی که مورد نظر دارم برسم که ، اینگونه هم نیست. شما ... چه هدفی را دنبال می کنید
......................................
" فردوسی را دوست داریم چون در اشعار خود حتی به دشمنان ایران زمین هم احترام می گذارد و بزرگی آنها را پنهان نمی کند
اما صد حیف که در سرزمینمان ایران، عده ای بی شرمانه به او حمله می کنند و تازه عده ای عوامتر سنگ آنان را به سینه می زنند
10 قرن است تاریخ گواه بزرگی فردوسی است و اگر 100 قرن هم بگذرد از ارزش او کاسته نمی شود "
چو خواهی که نامت بود جاودان.......مکن نام نیک بزرگان نهان ( حکیم ابولقاسم فردوسی )
فردریش ویلهلم نیچه (F.W.Nietzsche) (زادهٔ ۱۵ اکتبر ۱۸۴۴ میلادی - درگذشتهٔ ۲۵ اوت ۱۹۰۰ میلادی). فیلسوف مشهور آلمانی که از مشهورترین عقاید وی نقد فرهنگ، دین و فلسفه‌ٔ امروزی بر مبنای سئوالات بنیادینی دربارهٔ بنیان ارزشها و اخلاق، بوده‌است.

ابتدا در دانشگاه ، فیلولوژی خواند و درجه دکتری دریافت کرد. اما اندیشه‌های فلسفی وی پیرامون فرهنگ، دین و اخلاق بود.

افکار، نوع زندگی و ژرفای اندیشه‌های وی چنان بکر و تازه بود که حتی تا مدتی بعد از مرگش برای فلاسفه و اندیشمندان اروپایی ناشناخته مانده بود.

از مشهورترین آثار وی می‌توان به چنین گفت زرتشت و فراسوی نیک و بد اشاره کرد. در کتاب چنین گفت زرتشت مفهوم ابر انسان را مطرح کرد.
آثار نیچه در زمان حیاتش و پس از آن تأثیرات بسیار جدی بر جنبشهای فلسفی، ادبی، فرهنگی و سیاسی قرن بیستم گذاشت. آثار مکتوب و منتشر شده نیچه نشان می‌دهد که حیات خلاق او بین سالهای ۱۸۷۲ تا ۱۸۸۸ بوده‌است. نیچه، شوریده سری است که در شوریدگی و آفرینشگری اش بی مانند است.
خطا نیست، اگر گفته شود نیچه چونان سقراط به زایش و زایندگی اشتیاق وافر داشت، چون نیچه بیش از آن که به تولید اندیشه یا ایده پردازی بپردازد، در پی آن بود که اندیشیدن را مورد توجه قرار دهد. از این رو است که اگر فلسفه از نگاه نیچه تعریف شود چیزی نخواهد بود مگر این که «فلسفه عبارت است از آفریدن ارزشهای نو».
از راندن و رانده شدن، هر دو، بیزارم
حاضر به فرمانبری هیچ کس نیستم
خود نیز کسی را فرمانبر خویش نخواهم
کسی که از خویش نهراسد هیچکس را نهراساند
و تنها آن که دیگران را ترساند می تواند فرمانشان دهد

چه سان فرمانروای دیگران باشم منی که ناتوانم در فرمان دادن به خویش؟
آرزو دارم همچون جانداران جنگل و دریا
دمی خویشتن را فراموش کنم
و در کنج دنجی تنها بنشینم
و فرو روم یا فرا شوم
به رویایی دور و دراز
خود را از دور دست بدین جا بخوانم
تا دل از خویشتن بربایم
و جز به خود، به هیچ کس نپردازم.

نیچه به ادبیات و فرهنگ مشرق زمین توجهی ویژه داشت و زیباترین و عالی ترین شعر های خود را در اثر ، یادمان خود « چنین گفت زرتشت» از قول زرتشت پیامبر- شاعر سروده است و ژرفترین و پیچیده ترین اندیشه های فلسفی- فکری خود را در این شعرهای نغز پر مغز بیان کرده و متجلی نموده است.

اگر خود را حامی جامعه ی آزاد نرم افزاری می دانیم به واقع برخوردی مسولانه تر از خود نشان داده و ار تفکرات نژاد پرستانه که چیزی به جز دنباله روی کور کورانه از عده ای انسان های سخیف است جدا بپرهیزیم

سبک شعری نیچه سبکی است روان و سیال و لغزان، همراه با استعاره ها و مجاز ها و تعبیرهای زیبای پیچیده وسرشار از ایهام و کنایه است ، آن سان که درک مفهوم ژرف اندیشه او در پس کلمه ها و ترکیب های شعرش، اغلب کاری بس دشوار ودیریاب است.

یكی از مواردی كه امروزه اذهان بسیاری را مشغول كرده است، این پرسش است كه آیا هیتلر دیكتاتور آلمانی تحت شرایط خاص فلسفی نیچه به ظهور رسیده است؟ این بدین علت است كه هیتلر به عنوان یك شخصیت هیولای جهان- تاریخی برآن بود كه با توسل به پاره هایی از آرمانهای نیچه، اروپا را در یك قالب منسجم و از پیش تعیین شده، وحدت ببخشد. اما این موضوع را نباید به عنوان حربه ای موفق برای كوبیدن و یا نفی آرمانهای نیچه به كار گرفت. نیچه اساسا با تسلط یك قوم و نژاد بر جامعه جهانی مخالف بود، همانطور با آلمانی ‹‹رایش›› نیز مخالف بود. در عین حال او در پی وحدت فرهنگی اروپا بود نه در پی اصلاح نژادی و استیلای یك نژاد ‹‹برتر›› بر دیگر نژادها.
هیتلر در سال 1933 به قدرت دست یافت . و این درست نیست که برداشت های اشتباه یک دیکتاتور از دست نوشته های یک فیلسوف بزرگ را به پای نویسنده بگذاریم آن هم در شرایطی که این انسان اندیشمند درست 33 سال قبل از به قدرت رسیدن این دیکتاتور آلمانی در اثر سکته ی مغزی چشم از جهان فرو بسته است
نیچه بر آن بود كه با بالندگی و رشد و غنی سازی فرهنگ و با عبور از مرزهای محدود و عامیانه، پای در عرصه عریض والائیها نهد و ابر انسانش را به ظهور رساند. او با هرگونه احساسات ناسیونالیستی و شوونیستی كوته فكرانه و عامه پسند مخالف بود.
براستی وقت آن نرسیده است كه طبیبانه بپرسیم این كنجكاوی و كنكاش فضولانه در انگیزه های یك فیلسوف و دانشمند، انگیخته ها و عقاید او را در راستای تمایل باطنی مفسرین تحریف نخواهد كرد؟ و اساسا در تحلیل و برخورد با عقاید یك فرد، چه ضرورتی دارد تا به گذشته و به بحرانهای روحی و عقده های روانی او مراجعه شود؟ به یقین چنین كسانی یا دچار سوء حافظه گشته اند و این عبارت مشهور ‹‹بنگر چه گفته است، تا چه كسی گفته است›› را به فراموشی سپرده اند و یااینكه سوء هاضمه دارند و نمی توانند چنین عبارت موجز و كوتاهی را نشخوار كنند. ازین گذشته تقارن یك فلسفه با فلسفه نازیسم نه تنها دلیل بر بی اعتبار گشتن آنها نمی شود بلكه دلیل بی اعتباری قضاوت مغرضانه همه آنانی است كه به نحوی می خواهند مسایل را در جهت اهداف از پیش تعیین شده خود، تحریف وهدایت كنند.
چند جمله ی دیگر از این فیلسوف عالیقدر :
- بلند پروازی من آنست که در ده جمله چیزی را بگویم که کسی دیگر در یک کتاب می گوید ( حتما قبول می کنید که نگرش سطحی در گفتار چنین آدمی حماقتی بیش نیست )
- تماشاچیان در تشخیص بین آن‌که از آب گل‌آلود ماهی می‌گیرد، و آن‌که در اعماق جستجو می‌کند، دچار اشتباه می‌شوند
- خوب‌نوشتن یعنی خوب فکرکردن، آن‌چه را قابل گزارش است کشف کنیم و به درستی برای دیگران بشکافیم؛ برای همسایگان، قابل ترجمه و برای خارجیانی که زبان مارا می‌آموزند قابل درک باشد؛ به جایی برسیم که خوبی‌ها را تقسیم کنیم و همه‌چیز را برای مشتاقان آزادی، آزاد گذاریم

................................
لطفا تاپیک های انجمن ها را با ناداوری ها و طرح موارد حاشیه ای به بیراهه نکشانیم
(منابع بکار رفته در متن بالا اینترنت بود ایکاش قبل از این پیش داوری ها کمی حس جستجو و تحقیق را در خود پرورش دهیم )Idea
......................
امیدوارم خیلی چیزها روشن تر از قبل شده باشه
..............................................................
راستی دوست عزیزم شما یکی از اون مردان بزرگ نیک روزگارید Razz
شاد باشید Wink

نمایش پروفایل کاربری ارسال پیام خصوصی ارسال نامه الکترونیکی ICQ شماره 
mr_shadowحاضر نیست
ارسالارسال شده: سه شنبه، ۲۷ شهریور ۱۳۸۶
کاربر دائمی سایت
کاربر دائمی سایت

عضو شده: جمعه، ۲۶ اسفند ۱۳۸۴
‌ارسال‌ها: 139

mehdi.to.md نوشته:
من هم تبریک عرض می‌کنم.
امیددارم این روز برا یِ شناساندن ِ «جنبش ِ گنو» و مقابله با انحرافات ِ اپن‌سورسی(یعنی اپن‌سورس به جا یِ نرم‌افزار آزاد) باشد.
---------------------------

dbkashaf نوشته:

باید این موضوع روشن شود!
---------------------------------------------------
وب‌سایت ِ من را ب‌بین‌ید:
http://mehdi.to.md

خیلی وقته که دیگه تکنوتاکس نمیام ... امروز خیلی تصادفی و بعد یه ماه یه سری به اینجا زدم و ... حالا ببین چی میبینم !!!
واقعا آدم نمیدونه گریه کنه و یا خنده اش بگیره ...
فقط یاد یه جمله از نیچه افتادم ...
« اگر همه آدمیان بتوانند خواندن بیاموزند، با گذر زمان نه تنها نوشتن، بلکه اندیشه نیز تباه میشود »

قبلا خیلی معنی این جمله رو درک نمیکردم ، ولی خوب حالا درک میکنم ...

بله، شاید بنده به نیچه خیلی علاقه داشته باشم، از امضام هم معلومه، اما آیا واقعا این حرف خنده دار نیست ؟

نمیخوام نظر شخصی ام رو راجع به ایشون که شغلشون رو کارگر ! ذکر کردن و دم از اندیشه های ... میزنن رو بگم ، چون طبیعات و به دنبالش، این پست توسط عزیزان ناظر که جدیدا تعدادشون کم هم نیست ( و البته دستشون هم درد نکنه ) سانسور میشه ... فقط به این دوستمون توصیه میکنم اول بره یاد بگیره که چطور امضاش رو پست هاش فرار بده تا واسه هر پست به زحمت نیفته ، بعد هم بی مطالعه حرف نزنه ( چیزی که گریبانگیر ملت ماست ! )

فقط خنده ام میگریره ... و یاد یه جمله دیگه از نیچه که ...
بگریز دوست من، به عزلت گاهت بگریز، به آنجا که نسیم سرد و خشن میوزد بگریز، سرنوشت تو این نیست که ... باشی ...

و در آخر، فکر نکنم تکنوتاکس جای ابزار هر روزه، دوستانی که نظرات مارکسیستی دارن باشه، سو استفاده از فرهنگ گنو و شبیه جلوه دادنش به این نوع ایسم ها به خاطر تنها تشابه ظاهری، واقعا ناجوانمردانه است

پاسخ سریع
نقل پیام قبلی

کد امنیتی :
ورود کد امنیتی فقط برای کاربران مهمان اجباری است.

نمایش ارسالها از قبلی:     
رفتن به:  
تمام زمانها مطابق GMT + 3.5 ساعت هستند
ارسال عنوان جدید   پاسخ دهی به عنوان
نمایش عنوان قبلی نسخه قابل چاپ ورود برای بررسی پیامهای خصوصی نمایش عنوان بعدی

Linux is a registered trade mark of Linus Torvalds.

تمامی مطالب و مقالات این سایت تحت مجوز GNU FDL قرار دارند. بنابراین کپی و ایجاد تغییر در آنها مطابق شرایط این مجوز آزاد می‌باشد. یک نسخه از این مجوز را اینجا می‌توانید برای خود دریافت نمایید.

Email Us : webmaster AT technotux DOT org