دقت کنید که طبق سه خبر آخر گروه کاربران لینوکس یزد تا الان 9 جلسه داشته که می توانید گزارش جلسات را در سایت لاگ، اینجا: http://tinyurl.com/2ew5oq ببینید!
آدرس سایت گروه: http://www.ylug.ir است!
و طبق خبر اول که جدیدتر هم هست، این گروه تازه داره تشکیل می شه!!!!!!
حالا سوال من اینه که اخبار متناقض و کذب، چرا؟؟!؟!؟!
حالا اینکه تو یزد چه خبره که این اتفاقات میافته زیاد مهم نیست، مهم اینه که مگه اینجا صاحاب نداره؟
درسته من فکر می کنم یه مشکلی پیش اومده
آقای mtux میشه اصل ماجرا رو تعریف کنین ؟
مت هم بدونیم توی یزد چه خبره؟
emilsedgh
ارسال شده: سه شنبه، ۱۴ اسفند ۱۳۸۶
ناظر انجمن
عضو شده: جمعه، ۲۱ اسفند ۱۳۸۳
موقعیت: تهران
وضعیت: حاضر نیست
سلام
این جوری که من فهمیدم این اولین جلسه رسمی بوده.
اما:
۱)اخبار توسط کاربران فرستاده میشه.مدیریت سایت نمی تونه بره یزد سوال کنه !
۲)این چه طرز اعتراض هست؟ اینجا صاحب نداره یعنی چی؟ یکمی مودبانه تر...
۳)اخبار کذب یعنی چی؟ یعنی مثلا چند نفر نشسته این نقشه کشیده اند که به شما دروغ بگویند؟ نهایتا یک اشتباه پیش اومده.
sadeqn
کاربر دائمی سایت
عضو شده: سه شنبه، ۳۰ تیر ۱۳۸۳
موقعیت: یزد
آقای امیل صدق و سایر دوستان
جهت اطلاع:
جلسات یزدلاگ (www.ylug.ir) همه رسمی است. و جلسه غیر رسمی نداره.
اما داستان دولاگ یزد.
اگه توی آرشیو تکنوتاکس نگاه کنید چند تا از بچهها پیشنهاد تشکیل لاگ یزد را دادند و بعد از اون تا الان تعداد زیادی جلسه رسمی با سخنرانی و ... برگزار شده. این گروه یک میللیست فعال داره، یه وب سایت بر مبنای ویکی و یه کانال IRC
و اما داستان لاگ دوم. که بین بچههای لاگ اول به تکفا لاگ (www.YazdLUG.com و www.YazdTakfa.com) معروفه. از دل نظام صنفی رایانه یزد یه شرکت تعاونی بیرون اومده که بسیاری از شرکتهای IT یزد -که بخش عمده (و نه همه اونها) مشغول خرید و فروش قطعه هستند- در اون سهام دارند. این شرکت تعاونی یه هیات مدیره داره و ... قرار بوده که این شرکت تبدیل بشه به واسطه بین بخش خصوصی و دولتی (یعنی پروژههای بزرگ را خورد کنه و به اعضا بده و بعضا کارهای مشاوره و تهیه rfp را هم انجام بده) به خصوص جاهایی که نیاز به امتیازهایی که شرکتهای خرد یزد نمیتونند دارای اون امتیازها باشند. (و کاش این کار را کرده بودند!) از این که بگذریم، چند ماه بعد از شروع فعالیت گروه اول، بنا به هر دلیلی که فکر نکنم لازم باشه اینجا خیلی در موردش صحبت بشه، آقایان هیاتمدیره یزدتکفا تصمیم گرفتند که یک لاگ راه بندازند. از تعدادی از شرکتهای عضو دعوت کردند کارشناسان خودشون را برای اون جلسه بفرستند و البته دعوت عمومی به دانشگاهها هم فرستادند. حالا یکی از طنزهای قضیه، توی تمام اطلاعیهها اعلام شده بود که گروه کاربران یزدی.
توی اون جلسه دوستان یزدلاگ هم شرکت کردند و اعلام کردند که این کار که دو لاگ موازی شکل بگیره درست نیست و ...
در حاشیه: تکفالاگ برای اون جلسه از آقای حاجغلامعلی برای صحبت دعوت کرده بود که البته این سخنرانی کپی سخنرانی سال قبل ایشون بود که در سمینار متنباز یزد در سال قبلش بیان کرده بودند. این سمینار سال قبل از محل بودجه استانداری و برنامه و بودجه تخصیص داده شده بود که نظام صنف رایانه یزد و یزدتکفا اون را برگزار کرده بود.
اما بعد از تاریخ جلسه، جلسات زیادی طبق روال قبلی یزدلاگ برگزار شد، در لیست پستی گروه مطالب و گزارش جلسات ارسال شد و بعد از راهاندازی سایت این گزارشها در ویگی یزدلاگ قرار داده شد. (www.YLUG.ir)
ولی از تکفا لاگ چه خبر؟ بعد از جلسه همه جا را پر کردند که یزدلاگ برای اولین بار تشکیل شد (یه گوگل کافیه که پیدا کنید مطالب را) جلسات تکفالاگ تشکیل شده یا نشده خبری ازش منتشر نشد تا الان! که یه سایت راه انداختند و انشالله که موفق باشند اما با مطالب کپی (که البته چون طبق GPL مطالب قبلی منتشر شده بود، نمیشه خیلی ایراد گرفت ازش)
و این بود خلاصه قصه!
و اما در مورد خبر سایت. لطفا یک باز متن خبر را از اول تا پایان بخوانید. من درک میکنم که نباید مدیران سایت از رویدادهای اتفاق افتاد با خبر باشند اما آیا اصولا لحن مطلب خبری بود؟ آیا لاگی را میشناسید که در جهت یک پروژه دولتی شکل گرفته باشد؟ لاگ تهران، اصفهان، شیراز، مشهد و ... را چه کسانی تشکیل دادند و چه کسانی ادامه میدهند؟
البته به نظر من هم لحن mtux خیلی مناسب نبود اما خداییش آدم میسوزدش.
emilsedgh
ناظر انجمن
عضو شده: جمعه، ۲۱ اسفند ۱۳۸۳
بسیاری خوب، اشتباه و اختلافی به وجود آمده.تقصیر مدیران سایت هم نیست، نمیداسنتد.انشالله آقای کارگر اصلاح خواهند کرد.
مهمان
می دونید چرا مملکت جلو نمیره؟ من فکر کنم دیگه کامل دارم متوجه میشم.
خیلی واضحه! آقایان هر روز دنبال دکان هستند تا جیب های خودشون رو پرتر و پرتر کنند. یک روز با ویندوز و مایکروسافت و امروز با متن باز و لینوکس!
حالا این در مورد کامپیوتر نوپا هست وای به بخش های دیگه!
به ایران - *** - خوش آمدید.
توسط dbkashaf ویرایش شد
__mtux__
مهمان
امیل جان اینکه حرف من غیرمودبانه است: یه خورده به دلیل مسائل پشت پرده ی اینجاس و معذرت می خوام!
اما سوال من این نبود که مدیران باید یه سر بیان یزد و ببینن چه خبره! بلکه بالاخره همه اخبار سایت رو می خونن! می بینن که تابحال 3 خبر تشکیل چندمین جلسه ی یک لاگ توی اخبار اومده و امروز یه دفعه یه خبر که آقا همون لاگ الان داره راه میافته!
به نظرت نه فقط مدیران که کاربرانی که اخبار رو دنبال می کنن! هم نباید یه همچین فکری بکنن!!؟!؟!
اونقدرا هم لاگ زیاد نداریم که بگی خبر ندارن! نمی دونم یا شایدم من زیادی توقع دارم!
و بیشتر سر متناقض بودن این اخبار بحث داشتم!
در مورد اتفاقاتی که افتاده هم که صادق مختصر و مفید توضیح داد!
در ضمن من نمی دونستم اینجا همه می تونن خبر بزارن تو سایت!!؟!؟! و آیا وقتی که همه بتونن، نباید یک بررسی و مدیریتی بشه؟!؟!
mtux
mkargar
مدیر انجمن
عضو شده: پنجشنبه، ۰۴ دی ۱۳۸۲
لطفا اصلاحیه را بفرستید تا خبر ارسال شده تصحیح گردد
دوست عزیزمان sms هم اگر یک توضیحی در این رابطه بدهند،عالیست!
_________________ لطفا قبل از اينکه سؤالات خود را در انجمن مطرح کنيد،حتما قوانين انجمنها را مطالعه فرماييد.
mkargar
مدیر انجمن
عضو شده: پنجشنبه، ۰۴ دی ۱۳۸۲
دوست عزیز mtux!
اینطوری هم نیست که هر خبری الکی و بدون هیچ اطلاع قبلی توی سایت درج بشه!(البته چندین مورد اشتباه پیش اومده)بنده هم میدنوم که گروه کاربران یزد مدتی است که راه افتاده و جلسه هم برگزار کرده!موقع ارسال خبر ذکر شده هم بنده کمی شک کردم،ولی خوب بنده که علم غیب ندارم ببینم چه اتفاقی بین لاگها افتاده!
ضمنا اگر به خبر نگاه کنید نوشته بعد از ''یکسال''،فعالیت ''اصلی'' خود را آغاز کرد!:
گروه کاربران لینوکس یزد،بعد حدود یکسال،فعالیت جامع خود را آغاز نمود.
شما اگر بجای بنده بودید خبر را درج نمیکردید؟
شما باید بجای این همه انتقاد،پس از درج خبر سریعا اصلاحیه را میفرستادید تا خبر را اصلاح کنم!نه اینکه تاپیکی باز کنید و...!ضمنا پشت پرده هم هیچ خبری نیست
_________________ لطفا قبل از اينکه سؤالات خود را در انجمن مطرح کنيد،حتما قوانين انجمنها را مطالعه فرماييد.
sadeqn
کاربر دائمی سایت
نقل:
گروه کاربران لینوکس یزد،بعد حدود یکسال،فعالیت جامع خود را آغاز نمود.گروه یزد لاگ با دعوت دکتر حاج غلامعلی در دی ماه امسال از طرف شرکت یزدتکفا،فعالیت خود را آغاز نمود و هم اکنون سایت خود را در این نشانی بهرهبرداری نموده و دارای انجمن گفتگو نیز میباشد.از اعضای جامعه لینوکس یزد دعوت به بازدید از سایت و نیز شرکت در این انجمن می گردد.این انجمن در یزد در ادامه فعالیتهای طرح ملی نرمافزارهای آزاد/بازمتن ایجاد گردیده و مدیران آن از بهترین لینوکس کاران یزد و یا حتی بعضی از آنها در کشور بینظیر میباشند.
سایت www.YazdLUG.com توسط تعدادی از علاقهمندان لینوکس و تحت نظر شرکت تعاونی یزدتکفا راهاندازی و افتتاح شد. سایت این سایت داری انجمن گفتگو و بخش مقالات میباشد.
فکر کنم این متن بیطرفانهترین متن ممکن است برای خبر افتتاح یک سایت با هدف فعالیت در زمینه لینوکس! البته شاید ارسال کننده اصلی خبر نظر دیگری داشته باشد.
mtux
ارسال شده: چهارشنبه، ۱۵ اسفند ۱۳۸۶
کاربر دائمی سایت
عضو شده: چهارشنبه، ۲۴ مرداد ۱۳۸۶
موقعیت: مشهد
mkargar نوشته:
دوست عزیز mtux!
اینطوری هم نیست که هر خبری الکی و بدون هیچ اطلاع قبلی توی سایت درج بشه!(البته چندین مورد اشتباه پیش اومده)بنده هم میدنوم که گروه کاربران یزد مدتی است که راه افتاده و جلسه هم برگزار کرده!موقع ارسال خبر ذکر شده هم بنده کمی شک کردم،ولی خوب بنده که علم غیب ندارم ببینم چه اتفاقی بین لاگها افتاده!
ضمنا اگر به خبر نگاه کنید نوشته بعد از ''یکسال''،فعالیت ''اصلی'' خود را آغاز کرد!:
گروه کاربران لینوکس یزد،بعد حدود یکسال،فعالیت جامع خود را آغاز نمود.
شما اگر بجای بنده بودید خبر را درج نمیکردید؟
شما باید بجای این همه انتقاد،پس از درج خبر سریعا اصلاحیه را میفرستادید تا خبر را اصلاح کنم!نه اینکه تاپیکی باز کنید و...!ضمنا پشت پرده هم هیچ خبری نیست
خوب من هم دارم همینو میگم! میگم جدای از واقعیت! این خبر با اخبار قبلی تکنوتاکس در تضاد! چطور گروهی که تا به حال ۹ جلسه عمومی داشته! حال یکباره میاد اعلام میکنه که فعالیتمون شروع شد! مگر اینکه مریض باشه!
در مورد اصلاحیه من اطلاعی از روال اخبار تکنوتاکس نداشتم و تازه فهمیدم که اینطوریه!
این اصلاحیه را چطور باید فرستاد؟ به عنوان خبر جدید؟
sirbijan
کاربر دائمی سایت
عضو شده: جمعه، ۲۶ تیر ۱۳۸۳
سلام
جناب کارگر، فکر می کنم دورادور حداقل اسما یک آشنایی با هم داشته باشیم. اگر خاطرتون باشه خبر جلسات لاگ را چند ماهه که من اینجا میزارم. همونطور که صادق توضیح داد، متاسفانه چند وقته که این دوستان آریستوکرات بازاری چیزی را تحت عنوان لاگ راه اندازی کردن. هر چند اسم لاگ مفهوم غیر تجاری بودن را هم ناخود آگاه به همراه خودش میاره، ولیکن باز هم ما کاری به این حرفها نداریم که اصلا هدف این آقایون چی هست و از چه کسانی تشکیل شده، هر چند که بارها در mailing list ما نامه هایی را زدن مبنی بر اینکه ما (ylug.ir) یک گروه با میانگین سنی پایین هستیم که بخاطر بی تجربگی و ناپختگی آتیش این قضیه را بالا می بریم و باید از همون اول به لاگ دولتی می پیوستیم! هر چند چندان هم بی جا نمی گن، ما واقعا اون پختگی را نداریم.
عرض کردم، اینکه هدف این گروه چی هست را ما میگیم اصلا به ما ربطی نداره، فقط مساله اینجاست که اگر اسم ما در یزد برده نشه، به عنوان لاگی که تا حالا 9 جلسه برگزار کرده و میشه گفت چند تا قدیمیهای حداقل همین تکنوتاکس توش هستند، واقعا بی انصافی هست. متاسفانه 2 لاگ الان در یزد کوچیک خودمون داریم، 2 تا، نه یکی!
متن خبر اصلاحی را من همین الان ارسال می کنم (همین ظهرم رفتم موهامم اصلاح کردم، آمادگی این اصلاح را هم دارم!)، ولی لطفا خبر را جدا publish کنید، یعنی دست تو خبر قبلی نبرید که خدای نکرده دوستان اونوری هم ناراحت نشن.
یک نقل قول قشنگ هم می خوام از متن خبر اول اینجا بیارم، کمی با نمکه، حداقل واسه من:
نقل:
این انجمن در یزد در ادامه فعالیتهای طرح ملی نرمافزارهای آزاد/بازمتن ایجاد گردیده و مدیران آن از بهترین لینوکس کاران یزد و یا حتی بعضی از آنها در کشور بینظیر میباشند.
یک مساله دیگه، جناب حاج غلامعلی از قدیمیترین لینوکس کارای ایرانن اونطور که به هر حال از نوید شنیدم و در بار علمیشون هم ما کسی نیستیم که اصلا بخوایم نظر بدیم، ولی یادم نمیاد که دکترا داشته باشن، دارن؟
نقل:
گروه کاربران لینوکس یزد،بعد حدود یکسال،فعالیت جامع خود را آغاز نمود.گروه یزد لاگ با دعوت دکتر حاج غلامعلی در دی ماه امسال از طرف شرکت یزدتکفا،فعالیت خود را آغاز نمود
_________________ وقتی میبینم اکثر کد نویسیم به ریختن دیتا تو دیتابیس میگذره، احساس میکنم که یک فرغون بیشتر نیستم.
(سه روز نبودم. الان که اومدم یه خبرای جدیدی شنیدم. خداییش گیج شدم. یکی توضیح بده چی به چی شد)
تا اونجایی که یادمه ما یه گروه یزد لاگ توی گوگل داشتیم و اتفاقا داشتیم زندگیمون رو میکردیم (منظور همون ادامه دادن اهداف هست) و الان هم نمیدونم (واقعا نمیدونم) حرف حساب بقیه چیه؟
mtux
کاربر دائمی سایت
عضو شده: چهارشنبه، ۲۴ مرداد ۱۳۸۶
موقعیت: مشهد
عضو شده: جمعه، ۰۵ خرداد ۱۳۸۵
موقعیت: رشت
درود بر همه ی عزیزان
................
اداعاها و اتفاقاتی از این دست بی سابقه نیست و در آینده نیز نه در یزد که در جای جای این کشور شاهد تکرار آنها خواهیم بود
یک نکته :
1- طبق مرام نامه ی گروه های کاربران لینوکس از جمله اصفهان و گیلان به تبعیت از آنها که بر اساس Debian Social Contract و sourcemage Social Contract تهیه و تنظیم شده اند ،
هیچ گونه مخالفتی با فعالیت گروههای مشابه در محدوده جغرافیایی گروه های فعلی وجود ندارد در واقع در نظر گروه کاربران لینوکس گیلان و اصفهان هیچ تبعیضی بین افراد و گروهها وجود نداردو از تشکیل هر گروهی برای ترویج فرهنگ نرمافزار آزاد و گنو/لینوکس و فعالیت در این زمینه چه تجاری و چه غیر تجاری در صورتی که مبانی اخلاقی و قانونی نرمافزار آزاد را زیر پا نگذارند حمایت می شود .
هر چند این بند در مرامنامه ی همه ی گروه های کاربری فعال درج نشده است اما بعید می دانم دوستانی که تا امروز برای توسعه ی نرم افزار آزاد قدم های مثبتی برداشته اند باور هایی مخالف داشته باشند ، در واقع غیر این اگر باشد در مجموع با اهداف گسترش نرم افزار آزاد در میان جوامع در تضاد است و شاید خیلی دیرتر به آنچه که امروز هم دیر است دست پیدا کنیم
............
با این حال چیزی که ملموس و مشهود است نحوه ی برخورد نسنجیده گروه جدید است که با خیالبافی درمورد اینکه می توانند خود را اولین گروه فعال کاربری لینوکس در یزد معرفی کنند و از آن بدتر ، سعی در محو یک گروه کاربری که در میان جامعه ی نرم افزاری کشور چهره ای آشنا دارند و سوابق فعالیتشان نیز به روشنی ثبت و ضبط شده است ، قدم پیش گذاشته اند که جای تأسف فراوان دارد به نظر می آید ایشان از ادبیات مناسبی در شروع کار خود استفاده نکرده اند و شاید این عمل کودکانه ناشی از امتناع گروه کاربران لینوکس یزد در ادغام با گروه جدید باشد
.......................
در پایان امیدوارم همه اینها سو ء تعبیری بیش نباشند و البته با تعادل در عمل از سوی گروه جدید و حفظ حریم کاربران دیگر در آزادی انتخاب برای داشتن یک گروه کاربری لینوکس ( و همچنین عذر خواهی ) بر طرف شود .
آنکه دیگران را ابزار پرش خویش می سازد ، تنها خواهد ماند . اُرد بزرگ
..............
عضو شده: دوشنبه، ۰۸ تیر ۱۳۸۳
واقعيت اين است كه همانطور كه جناب كشاف نوشتهاند، ايجاد چندين لاگ در يك موقعيت جغرافيايي هيج مشكلي ندارد، هرچند در مورد شهر كوچك يزد چندان ضرورتي هم ندارد. مشكل به نحوه برخورد گروه دوم برميگردد كه به نوعي ميخواهند وانمود كنند كه ما اولين هستيم يا ما تنها گروه رسمي هستيم و .... نكته دوم هم خط مشي اين گروه است كه همانطور كه آقا صادق توضيح دادند به نظر خط مشي تجاري مياد. خود دست اندركاران و مسئولين مربوطه هم در جلسه اول اين گروه صراحتا گفتند كه هدف ايجاد نهادي (يا هر عنوان ديگري ) بوده كه بتوانند به جامعه لينوكس كاران كمك مالي كنند. در نهايت با شناختي كه از مجموعه عوامل دخيل در گروه وجود دارد ، چنين استنباط ميشود كه بيشتر هدف موضوعات تجاري باشد كه بنده شخصاً هيچ مورد منفي در آن نميبينم و خيلي هم خوب است . فقط با اين مسئله مشكل دارم كه اسم چنين گروه يا تجمعي لاگ نيست. بنده شخصاً بسيار از كساني كه در ايجاد اين گروه فعاليت داشتهاند تشكر ميكنم كه حداقل براي خودشان و ساير كساني كه در سيستم IT حتي اگر به اسم لينوكس هم هست كسب و كاري ايجاد كردهاند ولي از اينكه اسم لاگ و لينوكس در اين ميان استفاده شده و به نوعي مورد استفاده ابزاري قرار گرفته گله مند هستم.
navidjoon
ناظر انجمن
عضو شده: سه شنبه، ۱۳ مرداد ۱۳۸۳
سلام
خب، وارد شدن به یه بحث تموم شده وان هم با حضور کسایی که همه از من بیشتر با قضیه تماس داشتن چندان کار جالبی نیست ولی فکر کردم به عنوان کسی که ۶ سال از عمرش رو در یزد گذرونده و با جو اونجا آشناست حق داشته باشم نظر بدم.
مشکل خیلی ساده است. دوستان فکر کردند که لاگ یه نوع ابزار کسب قدرته وگرنه هرگز به فکر رسمی کردنش نمیافتادند. افراد درگیر در بحث برای کسانی که در یزد زندگی کنند و علاقهای هم به آی تی داشته باشند شناختهشده هستند. فکر کنم تنها یه نکته هست که دوستان ما که سعی در حذف گروه دیگه دارند باید بدونند. در دنیای لینوکس اعتبار با حرف و شعار به دست نمیاد. شهرت افراد به فعالیتی که انجام میدن و قضاوت در موردش هم به عهده همه کاربران دیگه. اینکه اولین جلسه با حضور مهندس حاجغلامعلی تشکیل شده علیرغم سواد مثالزدنی ایشون در لینوکس و همه شهرت و خوشنامی ایشون دلیلی بر رسمی بودن یک جمع یا غیررسمی بودن دیگری نیست.
لاگ عرف خودش رو داره که خوشبختانه با عرف رایج در بین ما خیلیییییییییییییییی فرق داره. در مورد چند لاگ در یک شهر، این موضوع به خودی خود بد نیست. زمان خودش معلوم میکنه که چه کسی مرد عمله.
آرزوی موفقیت برای تمام کسانی که با نیت خیر و برنامه مشخض کاری رو شروع میکنند و تا انتها هم ادامه میدن.
کاربر دائمی سایت
عضو شده: جمعه، ۲۶ تیر ۱۳۸۳
نوید جان و جناب کشاف، از حمایتتون متشکرم. جمله قشنگی بود، من هم برای تمام کسانی که با نیت خیر و برنامه مشخص کاری رو شروع میکنند و تا انتها هم ادامه میدن آرزوی موفقیت می کنم.
_________________ وقتی میبینم اکثر کد نویسیم به ریختن دیتا تو دیتابیس میگذره، احساس میکنم که یک فرغون بیشتر نیستم.
Linux is a registered trade mark of Linus Torvalds.
تمامی مطالب و مقالات این سایت تحت مجوز GNU FDL قرار دارند. بنابراین کپی و ایجاد تغییر در آنها مطابق شرایط این مجوز آزاد میباشد. یک نسخه از این مجوز را اینجا میتوانید برای خود دریافت نمایید.