من در حال مطالعه یک کتاب Squid به نام Squid: The Definitive Guide از انتشارات O'Reilly هستم . در حال حاضر بیشترش مطالعه شده و فقط بخشی از اون مونده ... می خواستم از دوستان خواهش کنم اساتیدی که به این برنامه مسلط هستند به من یاری کنند تا در پایان یک مقاله خیـــــــــلی کامل از آن تهیه کنیم و در سایت قرار دهم.
برای جلو گیری از هرج و مرج در سایت از باز کردن Post اضافی خود داری می کنم و مطالب را در همین Post دنبال می کنم . در صورت موافقت دوستان نظرات محترم خود را اعلام نمایند.
tolstoy
ارسال شده: سه شنبه، ۲۲ آبان ۱۳۸۶
کاربر دائمی سایت
عضو شده: جمعه، ۱۴ اسفند ۱۳۸۳
موقعیت: اصفهان
وضعیت: حاضر نیست
چه کمکی می خواهیید؟؟
اگه می خواهیید مقاله رو بنویسید و بعد بقیه ویرایش و تکمیل کنند بهتره روی یه ویکی قرار بدید. مطمُن باشید من و بقیه دوستان کمک می کنند
از این که با موضوع مطرح شد موافقت کردید ممنون و از کمک شما کمال تشکر را دارم . و مطمئنا با وجود حمایت های شما دوستان خوب می توان به این موضوع جامع عمل پوشاند.
فقــــــــــــط مطالعات من در رابطه با Squid تمام نشده و همجنان ادامه دارد . و از شما دوستان عزیز تقاضا دارم تا در برخورد با بعضی از مفهومات عمومی لینوکس و تخصصی Squid به دلیل تجربی بالای دوستان من را همراهی کنند .با تشکر از شمـــــا ...
_________________ محمد ابراهیم بازویی
Mohammad Bazouie
power321
ارسال شده: سه شنبه، ۲۲ آبان ۱۳۸۶
کاربر علاقهمند
عضو شده: یكشنبه، ۲۲ بهمن ۱۳۸۵
سوال اول: تفاوت میان ufs و aufs و همچنین آیا این دو File System هستند لینوکس یا یونیکس ؟
Mohammad Bazouie
مهمان
ارسال شده: چهارشنبه، ۲۳ آبان ۱۳۸۶
power321 نوشته:
سلام دوستان :
من در حال مطالعه یک کتاب Squid به نام Squid: The Definitive Guide از انتشارات O'Reilly هستم . در حال حاضر بیشترش مطالعه شده و فقط بخشی از اون مونده ... می خواستم از دوستان خواهش کنم اساتیدی که به این برنامه مسلط هستند به من یاری کنند تا در پایان یک مقاله خیـــــــــلی کامل از آن تهیه کنیم و در سایت قرار دهم.
برای جلو گیری از هرج و مرج در سایت از باز کردن Post اضافی خود داری می کنم و مطالب را در همین Post دنبال می کنم . در صورت موافقت دوستان نظرات محترم خود را اعلام نمایند.
i want this book please give me link of download
tofan
ارسال شده: پنجشنبه، ۲۴ آبان ۱۳۸۶
کاربر علاقهمند
عضو شده: شنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۳۸۵
power321 نوشته:
سوال اول: تفاوت میان ufs و aufs و همچنین آیا این دو File System هستند لینوکس یا یونیکس ؟
خوب aufs ماژول ورژن 2 فايل سيستم unionfs هست كه براي توزيعهاي لايواستفاده مي شه ولي چه ربطي به squid داره؟
power321
ارسال شده: پنجشنبه، ۲۴ آبان ۱۳۸۶
کاربر علاقهمند
عضو شده: یكشنبه، ۲۲ بهمن ۱۳۸۵
دوستانی که به این کتاب احتیاج دارند می تونند با Mail این کتاب رو از من دریافت کنند.
" البته اگر در راستای قوانین انجمن باشه"
آخرین ویرایش توسط power321 در سه شنبه، ۲۹ آبان ۱۳۸۶; به تعداد 3 بار ویرایش شده است
tolstoy
ارسال شده: جمعه، ۲۵ آبان ۱۳۸۶
کاربر دائمی سایت
عضو شده: جمعه، ۱۴ اسفند ۱۳۸۳
موقعیت: اصفهان
power321 نوشته:
دوست عزیز اگه به فصل ۸ همین کتاب مراجعه کنید کامل در این مورد توضیح داده
و هیچ ارتباطی به به UFS(فایل سیستم bsd) و aufs (مربوط به unionfs) نداره و کملا مفهیم جداگانه ایی در squid هستند.
میشه لطف کنید یه مقدار بیشتر توضیح بدین . دوست عزیز من مدت زیادی که رویه فصل 7 - 8 این کتاب وقت گذاشتم ولی خیلی ضعیف نتیجه می گیرم و احتیاج به کمک شما دوستان دارم.لطفا در این زمینه به من کمک کنید ...
Mohammad Bazouie
sharif11
ارسال شده: شنبه، ۲۶ آبان ۱۳۸۶
یک هکر واقعی!
عضو شده: پنجشنبه، ۲۶ مهر ۱۳۸۶
موقعیت: مشهد
Linux is a registered trade mark of Linus Torvalds.
تمامی مطالب و مقالات این سایت تحت مجوز GNU FDL قرار دارند. بنابراین کپی و ایجاد تغییر در آنها مطابق شرایط این مجوز آزاد میباشد. یک نسخه از این مجوز را اینجا میتوانید برای خود دریافت نمایید.